Tříprsté humanoidní mumie řešené v parlamentu Mexika, byly lékaři označeny za autentické.

Dvě tříprsté mumie prezentované v parlamentu Mexika, jsou ty samé mumie ze 6 zveřejněných v TV dokumentu Gaia (2017). ČT označuje pětici mumií (Gaia) objevných v roce 2017 novinářem J. Maussanem za pozůstatky dětí, což je nemožné!

Dvě malé humanoidní tříprsté mumie nedávno prezentované v Mexickém parlamentu, jsou mumie z šesti mumií, slovy České televize pěti mumií, které byly údajně po roce 2017 označeny vědci za dětské pozůstatky. Tak se na ně podívejme...

1. Jedná se o tříprstou mumii nazvanou Maria, lidské dospělé velikosti 168 cm. Mumie nemá ušní boltce a nemá lebeční švy. (Kdyby byla lebka tvarována domorodými kmeny, měla by lidské švy). 

zdroj snímků: Gaia.com 

 

2. Tříprsté dítě jménem Wawita, velikosti lidského mimina, má lebeční švy. Objem lebky je o 19 procent větší než u lidí vzhledem k věku a velikosti. 

Zdroj snímků:  www.the-alien-project.com (Institut Inkarri - Cusco Peru)

 

3. Tři malé tříprsté mumie označené jmény Alberto (60,5 cm), Josephina s vajíčky (58,5 cm) a o trochu menší jedinec. Nemají zuby a kůže se podobá ještěří kůži, žebra mají více plazí než lidská.

zdroj snímků: Gaia.com 

 

4. Tříprstá malá mumie bez hlavy jménem Victoria (cca 56 cm).

Zdroj snímků: www.the-alien-project.com (Institut Inkarri - Cusco Peru)

 

5. Dvě malé hlavy. 

Zdroj snímků: www.the-alien-project.com (Institut Inkarri - Cusco Peru) a Gaia.com (poslední snímek) 

 

6. Tři tříprsté ruce (35-40 cm).

Zdroj snímků: www.the-alien-project.com (Institut Inkarri - Cusco Peru)

 

Mexický novinář pan Jaime Maussan není nálezcem mumií, je to mediálně celosvětově známý badatel, díky TV seriálům, zabývající se tematikou UFO. Inicioval společnost Gaia k natočení vyšetřování těchto nálezů a mumie mu byly ukázány v archeologickém institutu Inkari v hlavní městě Peru Cusco, který mumie drží. Společně neúspěšně podněcovali jednání s vládou Peru a teď se jim otevřela cesta k oficiálnímu ověření mumií v Mexiku, za podpory tamní vlády.  

Držitel mumií: archeologický institut Inkarri Cusco Peru:

https://instituto-inkarri.com/en/the-members/

Humanoidní mumie zveřejněné v roce 2017 v dokumentu multimediální TV společnosti Gaia nazvaném Unearthing Nazca...  

https://www.gaia.com/video/unearthing-nazca-complete-story (volně ke shlédnutí),

...byly v roce 2017 předloženy k řešení vládě a akademikům v Peru v hlavním městě Cusco. Proběhl rozhovor novinářky (Gaia) s ministryní kultury Peru a také se uskutečnila vládní konference. Mexický novinář Jaime Maussan byl s požadavkem k řešení v budově vlády a byl odmítnut, stejně tak i ostatní. Vše je natočeno a zveřejněno. Všechny zveřejněny vědecké postupy z roku 2017, testy DNA, videosekvence počítačové tomografie, CT a RTG snímky a názory forenzního lékaře a dalších odborníků jsou transparentní a dohledatelné. Byla lékaři potvrzena pravost těchto pozůstatků. 

Od této události uběhlo šest let a nyní během září 2023 proběhla konference ve vládě Mexika ohledně dvou malých tříprstých humanoidních mumií. Mexická vláda nechala transparentně ve Výzkumném ústavu zdravotnických věd, ověřit tyto dvě mumie, zdali jsou pravé ? Ústy ředitele výzkumného ústavu Jose de Jesus Zalce Benitez zaznělo, že mumie jsou zcela autentické a není do nich zasahováno. 

 

zdroj: YouTube - Reuters 

Česká televize stáhla tuto zprávu z webu ČT24, údajně kvůli chybě v textu. Nicméně je známo co tam bylo uvedeno a zůstala na webu předešlá zpráva ČT, kterou ponechali:

https://ct24.ceskatelevize.cz/veda/3614267-mexicky-kongres-vystavil-udajna-mimozemska-tela-s-akci-jsou-ale-spojeny-kontroverzni

citace:  ,,Maussan ovšem není zrovna důvěryhodný zdroj. Přestože má za sebou dlouhou kariéru v médiích, jeho snahy o hledání mimozemšťanů nejsou úspěšné. Už roku 2017 se podílel na analýze pěti údajných „mimozemských mumií“, které byly objeveny v Peru, na místě, kde se nachází slavné obrazce na planině Nazca. Pořad o nich vysílal na stanici Gaia, která je spojená se šířením nesmyslných konspiračních teorií. Také v případě pětice mumií se ukázalo, že jde o velmi unáhlené závěry. Poté, co mumie prozkoumali opravdoví vědci, vyplynulo z analýz, že jde o těla lidská, patřila dětem.''                        zdroj : ČT24

 

Podobná informace je i zde na Novinkách:

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-mexican-ukazal-v-parlamentu-tela-udajnych-mimozemstanu-stara-pres-tisic-let-40443607

 citace:  ,,Maussan s údajnými objevy těl bytostí z jiných planet přišel již několikrát. Například v roce 2017 to tvrdil o pětici těl objevených rovněž v Peru, která se ovšem později ukázala být pozůstatky dávno zemřelých dětí.''            zdroj : novinky.cz                                                                                                                                     

Podle těchto veřejných zdrojů ČT24 a novinek.cz jsou tyto dvě mumie pozůstatky dětí, což je v kontextu s informacemi mexických lékařů nesmysl. 

Je z podivem, že veřejnost věří debunking zdrojům z roku 2021, kde je uvedeno a podpořeno animací s barevně označenými segmenty kostí, že kůstky rukou jsou otočené a sestavené z dětských pozůstatků, stejně tak kosti nohou a lebky jsou vytvořeny údajně z lebek lam. Nejsou, protože lebka lamy má zadní část lebky zcela jinak tvarově a proporčně jinou a tedy nepoužitelnou pro tvarování a broušení. Lebce humanoida by zcela chybělo temeno a bradu by měl podstatně širší.

zdroj snímků: Gaia.com, skullsunlimited.com, Reddit, Institut Inkarri Cuzco, commons.wikimedia.org

V kontextu se sekvencemi skenů počítačové tomografie, snímky CT a RTG, jak z roku 2017 tak i z nynějšího roku 2023, jsou tyhle absurdní teorie naprosto směšné a přesto je veřejnost, ale i veřejná media naprosto nepochopitelně považují a to i více než vyjádření ředitele lékařského Výzkumného ústavu Jose de Jesus Zalce Benitez. Debuking zdroje však neuvádí, žádné vědecké studie, jen tvrzení několika lidí. 

Další vědecký výzkum po roce 2017 s RTG, CT skeny a ohledáním mumií neproběhl, institut Inkarri v Cusco držitel mumií, by o tom zcela jistě svět informoval. Je pochybné, že Snopes a ČT s těmito informacemi přesto pracuje jako s fakty a zarážející a úsměvné je, že vlastně označili i tyto dvě autentické mumie ověřené právě v Mexiku za dětské ostatky, protože jsou to ty samé z pětice mumií (šestice) z dokumentu Uneartihing Nazca. 

Česká televize se odkazuje na zdroj Snopes, jako objektivní zdroj ověřitelů faktů, ... 

https://www.snopes.com/fact-check/alien-mummy-peru/

...který však uvádí ty samé dezinformace o mumiích, které měly být po roce 2017 a zveřejněném dokumentu společností Gaia, vědecky vyhodnoceny jako pozůstatky dětí. Z těchto všech mumií řešených v dokumentu Unearthing Nazca a komentovaných mexickým novinářem Jaime Maussanem, je však dítě jen jedno a dvě mumie ze všech šesti právě ověřili v mexickém zdravotnickém ústavu za autentické mumie. Jedná se tedy evidentně o diskreditační zpochybnění pana Maussana a do důsledku zpochybnění již vědecky a lékařsky ověřených humanoidních tříprstých mumií. Proč ? Odpovězte si všichni sami. 

Závěr: Co dodat ...Nepochopitelné ! 

Autor: Antonín Kratochvíl | neděle 24.9.2023 11:48 | karma článku: 10,17 | přečteno: 397x
  • Další články autora

Antonín Kratochvíl

Sisyfe, jedná-li se skutečně o teplo v rotaci mlýnků u ruky, Bludný balvan Vám nehrozí !

U příležitosti udílení cen spolku Sisyfos Bludné balvany 2019, upozorňuji na prokazatelný fakt, že pohyb rotorů u lidské ruky neiniciuje tepelná výměna, tvrzení skeptiků, že ano, má být přezkoumáno a hodnoceno vrámci této ceny.

4.10.2020 v 13:43 | Karma: 10,01 | Přečteno: 928x | Věda

Antonín Kratochvíl

Kolečko Egely Wheel u ruky nerotuje díky známým fyzikálním silám! Sisyfe, čím tedy rotuje?

Vědecký odborný svět pobízí laickou veřejnost k prokázání vědě neznámé síly. Naproti tomu nebylo vědecky prokázáno co pohybuje volně loženými rotory u lidské ruky. Tomuto jevu jsou přisuzovány síly, které ho prokazatelně netvoří !

30.4.2019 v 21:22 | Karma: 17,25 | Přečteno: 1267x | Diskuse| Věda

Antonín Kratochvíl

Věda versus Bioenergie / vyzařování živého lidského organismu.

U dlaní živého člověka rotují předměty volně ložené a balancující na ostrém hrotu. Tento pozorovatelný jev je laickou veřejností, ale i vědeckou komunitou přisuzován tepelné výměně. Je tomu skutečně tak, jak se všeobecně tvrdí ?

24.10.2018 v 19:32 | Karma: 8,85 | Přečteno: 484x | Věda

Antonín Kratochvíl

Rotace mlýnků u ruky je manifestací vědě neznámé síly. Spolek Sisyfos nedokázal, že ne !

Jsem prakticky přesvědčen, že kolečko Egely wheel, ale i papírové mlýnky na jehle rotující u ruky člověka manifestují vědě neznámou sílu. Milionové výzvy jsou neslušné a nepotřebné, jsem si jistý tím kde udělali soudruzi chybu :-)

28.6.2018 v 1:57 | Karma: 18,57 | Přečteno: 1204x | Věda

Antonín Kratochvíl

Nález mumie tříprstého humanoida v Nazce / Peru .

Nalezená humanoidní mumie u Nazci v Peru má na rukou i nohou tři prsty a protaženou lebku. Její stáří bylo určeno mezi 245 - 410 nl. a čeká se na výsledky genetických zkoušek o původu tohoto tvora.

28.6.2017 v 18:00 | Karma: 31,52 | Přečteno: 4314x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik