Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Dano, protože jsme se rozepsali na všech frontách a je složité vyhledávat odpovědi , přesunul bych se už jen sem . Pokud máte odpověď napište ji sem , rád vám zase odpovím ....

0 0
možnosti
Foto

Důležité je, že Dr. Lachman k závěru, že vzhled humanoidních není výsledkem nějakého známého deformity, genetické vady, kosterních dysplazie nebo jiné známé lidské abnormality. - See more at: http://www.siriusdisclosure.com/evidence/atacama-humanoid/#sthash.zop5w6AO.dpuf

0 0
možnosti
DT

Co je na tom podle vás důležitého? Našel se pouze nějaký nový defekt. Nebo si vážně myslíte, že už jsou všechny defekty popsány a je vyloučeno, že se objeví další, neidentifikované?

1 0
možnosti
Foto

http://s28.postimg.org/fcctg7gr1/hum.jpg  zde je kostra plodu z 18 - 20 týdne těhotenství , která má cca 20 cm a mumie 13 cm humanoida u kterého nebyli genetiky doposud objeveny důvody k zakrslosti. Plod v 6 měsících ( 24 týdnu těhotenství ) má kostru zase o něco větší. Tvar hlavy Atacamy hned na první pohled neodpovídá progerii a Wiedemann-Rautenstrauch-Syndromu !!

0 1
možnosti
DT

Je to prostě nějaký defekt. Nic dramatického. To se stává. To už tak bývá, že defekt se pozná podle toho, že ten plod vypadá jinak, než zdravý.

1 0
možnosti
DT

Jsou to mumifikované potraty. Hned ten první, který podle vašich zdrojů žil 6 let, ve skutečnosti trpěl tzv. Wiedemann-Rautenstrauch-Syndromem, což způsobilo změny na jeho kostře, které byly původně nezkušenými vědci považovány za znak toho, že to dítě nějakou dobu žilo. Kdyby tomu tak ale bylo, muselo by vykazovat zase další znaky, které na kostře nebyly. Vědci, kteří se mumií zabývali, se shodují v tom, že se jedná o fytos ve 24. týdnu těhotenství.

5 0
možnosti
MT

Šmarjá, koho by zajímalo takovéhle vysvětlení? To jsou zaručeně ufouni a každej, kdo se na ně podívá, by si měl dát hlavu do alobalu a půl hodiny běhat v obilí dokola.;-)

4 0
možnosti
Foto

Aniž bych chtěl nějak snižovat Vaše vědecko-popularizátorské snahy, uvědomte si jednu věc, pokud se týká médií: ta jsou vždy vztažná k něčemu v zámu někoho.

Až se to bude někomu hodit, aby upozorňoval na "Vaše" mumie, bude toho jako máku, nebojte se.

Dnešní mediální magnáti se starají hlavně o to, co jim která zpráva přinese.

A Trpasličí humanoidní neprenatální mumie vzpřímené a žijící léta to zkrátka momentálně nejsou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik