Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ostříží zrak nikdo z nás nemá , tak tady je snímek Slunce z webu Nasa ve velikém rozlišení V!!!!:

http://www.nasa.gov/images/content/706436main_20121114-304-193Blend_M6-orig_full.jpg

a zde je tento snímek mnou zpracován :

http://postimg.org/gallery/4446r1qu/

2. žlutě naznačené okraje linií mimo kotouč slunce, 

3. pospojované žluté linky černou přímkou přes celý kotouč Slunce

0 0
možnosti

A? Pointa? Co s tím? Co na tom potřebujete vysvětlit? Udělal jste přímky někde, kde nemají co dělat, což víte sám, jak píšete níže. S jevy na slunci nemají žádnou souvislost.

0 0
možnosti

Co chcete za vědecké vysvětlení? Přímé linie tam máte proto, že jste si je vybájil a do fotek nakreslil v nějakém programu. 

Pokud se někde na sluneční ploše nějaká přímka vyskytuje, je to věc náhody a dlouho tam nevydrží.

0 0
možnosti
Foto

Filamenty , jsou vědeckým faktem . Vědci ze sluneční sekce tedy ví méně než vy :-) Kritika má vzejít z mých tvrzení, nikoliv z představ a předsudků, proto Vám zjevně nejde o obsah mého sdělení! Nikde jsem nepsal, že jsou tyto linie statické naopak ve videu se jasně kaskádovitě pohybují a pohybují se i obrovské tmavé trojúhelníkové skvrny, které jsou těmito liniemi ohraničené. Linie jsou na otáčejícím slunci stále přímou linií i za horizontem . Jako přímka od okraje k okraji jsou tyto linie pozorovatelné aniž musíte jakkoliv zaostřovat zrak :-)   V pozn. hned na začátku o tom píši . Pokud chcete něco takového tvrdit a přesvědčit mě o mém špatném vyhodnocením mých zrakových vjemů směle do toho . Ale dokud si neověříte prakticky mé tvrzení, nebudu Vás přesvědčovat k tomu, aby jste si vzala papír a všechny mnou žlutě naznačené okraje mimo kotouč protnula , protože vím že to neuděláte :-) Na to jste moc ješitná :-) To, že jsou linie přes celý viditelný obraz slunce v přímé linii, není otázkou mého tvrzení 

.... http://postimg.org/gallery/1ykotpabi/   

Inu ...dvakrát měř a jednou řež 8-o

0 0
možnosti

J64a41r81a 72R31a17n11k

23. 8. 2014 17:45

Asi pred 3 tydny byla zdejsi Astrophysical Observatory (dokoncena v roce 1918, mela tehdy nejvetsi teleskop na svete), vytahli ven spoustu teleskopu a mimo jine take solaroskop:-), divala jsem se na slunce temer pred zapadem, uzasne, na leve strane dole vystrkovalo cernou pacicku....pak jsme "exkursi" cele observatore s vykladem a vecerni otevreni kopule, bylo to uzasne a zlaty hreb vecera bylo predani certifikatu Bob MacDonaldovi, kanadskemu vedeckemu zpravodaji (ma svuj pravidelny program v radiu a tv) - byl po nem jmenovan pred 2 mesici novy astroid:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik