Nález mumie tříprstého humanoida v Nazce / Peru .

Nalezená humanoidní mumie u Nazci v Peru má na rukou i nohou tři prsty a protaženou lebku. Její stáří bylo určeno mezi 245 - 410 nl. a čeká se na výsledky genetických zkoušek o původu tohoto tvora.   

Pod nánosem bílého prášku je skutečná kůže a tělo s kostrou a orgány. Tělo nebylo mumifikováno klasickými postupy s odejmutím orgánů. Bílý prášek zjevně vysušil tělo a tak jej mumifikoval i s vnitřními orgány. Hlava je protažená a má veliké oči, nepatrný nos a v oblasti lidských uší jsou jen díry. Tělo měří 168 cm a na každé ruce a noze jsou jen tři prsty.

 

 

 

 

 

 

M.K. Jesse ( Musculoskeletal Radiologist at the University of Colorado Hospital )  řekl, že se zdá nepravděpodobné, že by někdo udělal změny v lebce, rukou a nohou, aby zajistil jejich jedinečný vzhled !

Senior ředitel Gaia Jay Weidner říká, že petroglyfy, které se nacházejí v blízkosti mumifikovaného těla, také ukazují tříprsté humanoidní postavy. 

 

 

 

Vědci kteří se případem zabývají :  

Dr. Konstantin Korotkov ( profesor na Petrohradské universitě )  

http://www.korotkov.eu/

Dr. José de Jesús Zalce Benítez ( forenzní expert The National School of Medicine of Mexico )  

https://www.youtube.com/watch?v=V5OC0gqqbi4

Natalia Zaloznaja Ph.D. ( vedoucí oddělení analýzy obrazu Medical institut MIBS )

 

 

Hlavní odkaz :  Gaia.com ( hlavní zdroj informací )

https://www.gaia.com/lp/unearthing-nazca-members/?utm_source=facebook%2Borganic&utm_medium=gaia&utm_term=video&utm_campaign=st-unearthingnazca&ch=st%EF%BB%BF

 

 

 

 

 

Mediální pozornost : 

https://www.gaia.com/

Jaime Maussan  ( investigativní novinář z Mexika )                                                                      https://es.wikipedia.org/wiki/Jaime_Maussan

Melissa Tittl ( ředitelka spol. Gaia )                                                                                                http://www.imdb.com/name/nm2166599/

Jirka Ryšavý zakladatel spol. Gaia 

https://www.csfd.cz/tvurce/160911-jirka-rysavy/

 

Uhlíkové datování vzorků z těla humanoida určuje stáří mumie mezi 245 - 410 n.l. Sekvenování DNA v současné době probíhá. Melissa Tittl říká ve videu, že další analýza CAT výsledků testů je také ve vývoji .

 

 

 

 

 

 

Byly nalezeny i jiné kostry, především tříprsté ruce, které by mohly souviset s tímto nálezem a také celé mumie těl humanoidních tvorů s tělesnými proporcemi a znaky podstatně odlišnými od člověka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odkaz na můj tématicky podobný článek : 

http://antoninkratochvil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=412065

 

Zde na blog.idnes je mnoho vzdělaných vědců, kteří zcela jistě budou vědět co je to za tvory ? :-)  Předpokládám, že podle jejich profesionálního nadhledu jsou vše jen lidské deformované plody a geneticky podmíněné tělesné vady. Mne takový pohled na vše vymykající normám ve vědě neuspokojuje a snahy o diskreditaci těchto nálezů ohledně napojení na zábavní průmysl a Hoax vyústění jsou naprosto zcestné a pitomé.  Jen doufám, že výsledky DNA výzkumu nebudou manipulovány a celá kauza neutichne, tak jako v případě humanoida z Atacamy. Komerční zájem o tyto nálezy je v rukách lidí co chtějí další informovat a společnost Gaia sice bude těžit z těchto informací, ale není divu při povaze těchto nálezů ! Spirituální a UFO zájem hlavních aktérů, kteří případ zkoumají nevrhá podle mne na tyto nálezy pochybnosti. Věda není v rukou jen skeptiků a materialisticky smýšlejících lidí! Samotné mumie vypovídají o zjevné jinakosti od nás a proto by věda měla rozhodně takové nálezy hodnotit a přehodnocovat své zažité závěry. Případná genetická příbuznost s námi stále nevypovídá o tom co je to za tvory, jak žili, kolik jich bylo a jaké bylo jejich poslání, rozum a vědomí ?  

 

Nesmýšlím další možné úvahy, nevím ! Pouze informuji a těším se na výsledky DNA zkoušek ! :-)

Zdali se jich vůbec dočkáme ? :-)

 

 

 

Autor: Antonín Kratochvíl | středa 28.6.2017 18:00 | karma článku: 31,52 | přečteno: 4314x
  • Další články autora
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik