Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

kdyby to nebylo nebezpečné bylo by to k smíchu, nebezpečné je to v tom že lidé trpící chorobou ve své beznaději se chytají čehokoliv, každého stébla naděje, znám příklad kdy taky takový "léčitel" tak dlouho radil paní až zemřela, zemřela proto že dala na jeho rady, jeho rady byly naprosto stejné jakoby do ni vrazil nůž, efekt byl tentýž

"důkazy" jak jste vyléčil chřipku rychleji než příslušník rodiny jsou naprosto nesmyslné klidně to mohlo být naopak

1 1
možnosti
Foto

naopak to nebylo bohužel ! Léčitelství zde neřešíme ! Znám mnoho opačných případů , ale nebudu je zde řešit ! Je to k ničemu !

0 0
možnosti
PK

Nejsem biolog, lékař ani nic podobného, takže k tomuto nebudu zaujímat žádná radikální stanoviska. Napadlo mě jenom, jak na tom vydělat. Napustit tím cigaretu a nechat si to patentovat jako "zdravotní kuřivo" ;-)

0 0
možnosti
Foto

oxid chloričitý není lék a ani takto není zde prezentován ! To, že má příznivé účinky na zdraví a já je vyzkoušel není propagace přípravků a léčby ! Reaguji pouze na tvrzení paní parazitoložky Ivy Kolářové , že oxid chloričitý způsobuje, při jí určené koncentraci, bolesti žaludku a hlavy . Bohužel se mi povedlo omylem svůj organismus předávkovat a nic z toho, co ona tvrdí se nestalo ! Proto reaguji na její ( podle vás ) propagaci užití oxidu chloričitého !  Za tím, že se mi povedlo oxidem chloričitým zvládnout chřipku podstatně rychleji než druhý příslušník mé rodiny, který užíval jen česnek se zázvorem, solí a pepřem, za tím si stojím, nebudu přeci lhát, že to tak nebylo, jen protože vám se to nelíbí ! A nebudu tvrdit, že šlo o placebo, když k tomu nemám jediný objektivní důvod a ani zkušenost !

Tvrdil jste pane Švadlenko, že se oxid chloričitý v žaludku do krve nedostane, ale ve studiích zde sdílených a testech na krysách je popsaná absorbce a obsah chloridoxidu v moči jednoznačně ! Oxid chloričitý je látka, která za přesně daných podmínek ( množství ) a koncentrace 20 - 200 ppm pro člověka neškodných , v těle udělá své a člověku se uleví! Je na vás vědcích, jak je to možné !? To neznamená, že oxid chloričitý je lék ! Ona příznivá reakce těla třeba na placebo efekt existuje , ale placebo není lék , oxid chloričitý může příznivým způsobem ovlivnit chod imunity, tím že ji uleví od zátěže, stále to není lék . Bylinkový čaj vyléčí nemoc podstatně lépe než umělá laboratorní náhražka, která z ní a její chemie vychází a přesto to není lék !  Imunita léčí, ne oxid chloričitý, ten jen hubí v těle co mu škodí ! Na tomhle není nic nepochopitelného ani složitého ! Když z lidí vycházejí paraziti a fotí si tyto podivné stvoření a tyto fotky sdílí, asi na tom, že je něco z těla muselo vypudit bude ! To že se lidem uleví je třešnička na dortu R^

0 0
možnosti
DT

Ten oxid nic nehubí, deaktivuje se už slinami a žaludečními šťávami. Spíš bych si dělala starosti s produkty téhle deaktivace a s jejich působením na organismus - halogenizované uhlovodíky jsou totiž silně rakovinotvorné. (Chlor patří mezi tzv. halogeny, pakliže v žaludku proběhne jejich navázání na nějakou organiku, veselé to nebude. Ne sice hned, ale může být po čase.)

0 1
možnosti
Foto

!!!!!!Pane Jane Švadlenko, Viktore Šedivý  paní Dano Tenzler, Evo Kolářová  a ostatní... Nemá smysl se dále dohadovat , stejně jste všichni skálopevně přesvědčeni o své nejobjektivnější pravdě a já vám s Vašimi pochybnostmi a předsudky zjevně nepomohu ! Ve videu v předcházejícím  komentáři   ,,Dr. Andreas Kalcker, Květen 2014 '' Vám lépe než já pan Kalcker vysvětlí co je oxid chloričitý a jak působí v těle . Panu Švadlenkovi odpoví na mnoho otázek z biologie a chemie, které zde věřím s dobrým úmyslem podal ( ph, špatné a dobré bakterie atd ) . Pokud máte něco k mé zkušenosti rád Vám odpovím, pokud jde o odborné informace mate zde dostatečně odkazů k  prostudování ! Rád bych se také věnoval jiným věcem než jen reagoval na hysterické, jízlivé a nejapné poznámky. Pokud již nebudu na ironické narážky a útoky reagovat berte to ode mne jako ušetření vašeho drahocenného času, kterého si vážím stejně jako toho svého ! Děkuji Vám za pochopení. V A. K.

1 0
možnosti
DT

Hezký důkaz toho, jak to funguje při dezinfekci vody.

0 0
možnosti
Foto

http://pravdu.cz/mms/mms-zazracny-lek-placebo-nebo-podvod

výňatek : Účinná látka je Chlordioxid (ClO2)

Chlordioxid je slabý oxidant, který reaguje pouze s látkami (oxidace - elektrochemický proces, při němž jsou látkám odebírány elektrony), které mají slabší oxidační potenciál, tedy nižší než +95mV. Což jsou patogenní mikroorganismy, nemocné buňky a těžké kovy. Tyto látky a organismy jsou kyselé. Oproti tomu zdravé buňky a zdraví prospěšné mikroorganismy (jako střevní mikroflóra) jsou zásadité, s oxidačním potenciálem vyšším, než má chlordioxid. Při styku s kyselými bakteriemi má chlordioxid odtrhnout elektrony z bakteriální stěny a tu tak narušit. Chlordioxid má díky tomu dále proniknout do mikroorganismu a tím narušit jeho funkci.

0 0
možnosti

Kam na ty pohádky chodíte? Prakticky všechny buňky našeho těla mají záporný membránový potenciál, pouze neurony během excitace mohou "přestřelit" až do kladných čísel. Při depolarizaci jdou ovšem jejich potenciály hodně hluboko, výrazně hlouběji než u běžných somatická buněk. Předpokládám tedy, že ten váš "všelék" bude důsledně zabíjet také neurony po excitaci. Oxid chloričitý navíc nemusí působit přímo, ale podobně jako třeba chloristany vyvolávat vznik volných (kyslíkových) radikálů. A to už jsou opravdu silné dezinfekční prostředky - např. tvorba ozónu pomocí ultrafialového záření se využívá k dezinfekci operačních sálů. Tam pak nepřežije takřka nic. O volných radikálech je známo, že mimo jiné poškozují vazby v DNA a způsobují mutace - a potenciálně též nádorové bujení. Zabíjejí všechny buňky bez rozdílu - záleží pouze na citlivosti buněk k nim (volné radikály totiž běžně vznikají v mitochondriálním dýchacím řetězci a buňka má k dispozici systém, jak je odbourávat - ale pokud je saturovaný, další přítomné volné radikály už škodí opravdu hodně). A co se týče baktérií, tak to opravdu není tak, že by ty prospěšné byly zásadité a ty škodlivé kyselé. Nic takového není. Teorie kyselosti škodlivého a zásaditosti prospěšného je pustý výmysl.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik