Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Učitel chemie Kotek tvrdil, že kyselina sírová není žíravina. Když jsme o tom s kamarády pochybovali, neboť člověk zaslechne leccos i mimo školu, vypil naráz celou křivuli se slovy: "Kyselino sírová, zdraví neškodná, skoč do úst", aby dokázal správnost svého výkladu. Spor zůstal nedořešen, neboť se až do konce roku suplovalo a po prázdninách jsme dostali nového chemika. :-)

0 0
možnosti
DT

Otevřete si německou verzi Wikipedie, hoďte ji do překladače. Jsou tam odkazy na neúčinnost této chemikalie v těle vyšších organismů, odkazy na to, že se deaktivuje už v žaludku.

0 0
možnosti
KV

Je zajímavé, že ti kdo se vysmívají, jsou anonymové bez tváře....náhoda?

0 0
možnosti
MT

Lidská hloupost je skutečně nekonečná...:-/

1 0
možnosti
Foto

Paní Trojanová to máte velikou pravdu ! ;-D

0 0
možnosti
PS

Někdo opravdu pije chlor ? Tak na zdraví ;-D

1 0
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/playlist?list=PLc-uI2wAEbOJ4knSYxIxL7Bvis86vxrzv

Nevím jak vy, jestliže pijete chlor, tak to jste asi hodně zmatený . Je to znát na vaší inteligenci, kterou jste zde projevil . Nastudujte si prosím co je to chlor , a co je oxid chloričitý pak budete moudřejší a nebudete se zde takto ztrapňovat . Ulehčuji Vám to odkazem na celou řadu poučných videí .

1 0
možnosti

Slyšel jste už někdy o placebo efektu?

0 0
možnosti
Foto

ano, samozřejmě slyšel. Placebo efekt je jev, který věda zkoumá nikoliv, že by poznala fyziologické procesy, které jej navozují ! Tohle je otřepané svalovat vše nepoznané vědou na placebo efekt, bez jakékoliv studie, která by vliv oxidu chloričitého v lidském organismu popsala. Těžko můžete chápat účinek oxidu chloričitého jako placebo efekt , když reakce na něj jsou okamžité a zápal plic mizí během několika hodin . Opary a zubní záněty , patologie na pokožce vše reaguje vyléčením. Sledujte sdílené fotogalerie kožních defektů a jejích uzdravení, denně můžete číst o případech razantního zlepšení ! Lidé se s tím rádi podělí, když vidí, že jim to pomohlo ! Nejsem sám kdo má pozitivní zkušenost ! Chápat tyto uzdravující reakce jako placebo je holý nesmysl už z toho důvodu, že to velice dobře funguje i u psů . Zjistěte si více, než budete soudit od stolu !

2 0
možnosti

Zdá se, že onen drobný rozdíl mezi příčinnou souvislostí a časovou sousledností stále mnoho lidí nepobralo  ;-O

0 0
možnosti

Poznámka "vyléčil mi příznaky po prodělané chřipce" je ovšem zábavná. Tak dotyčný už měl vyléčenou chřipku, ještě přetrvávaly nějaké příznaky, které by ale vymizely už během pár dní, ale určitě mu pomohlo pití ředěné dezinfekce...

0 0
možnosti
JM

Vaše reakce a argumenty jsou založeny na stylu "jedna bába povídala" nebo "z vlastní zkušenosti". Promiňte, ale tohle vzdělaní lidé nemohou brát seriózně. Máte ale pro svá tvrzení nějaký racionální důkaz? Můžete svá tvrzení opřít o nějakou smysluplnou a seriózní studii? Mám pocit, že "vaříte z vody"... "jsou zdokumentovány případy, kdy oxid chloričitý zpomalil či zastavil progresi rakovinového nádoru!" - rád bych věděl, o jaké konkrétní případy se jedná, když tedy jsou zdokumentovány. A opět bych rád něco, co se dá brát vážně.

Jak jistě víte, alfou a omegou lidského těla, jsou chemické procesy odehrávající se v něm. Na jakém principu by tedy tento "všelék" měl fungovat? Velmi by mě zajímalo, jakým způsobem CDS2 "zastavuje progresi" nádorů...

P.S. Čím více studií předložíte, tím lépe.

4 2
možnosti
MK

Žádnou pochopitelně nemají, mají jen tvrzení že se jim nádor vyléčil, to je samozřejmě možné že někdo popíjel ředěné bělidlo a zároveň se vyléčil z rakoviny, jsou totiž případy, kdy se z rakoviny vyléčili lidi, kteří nebrali ani to bělidlo, prostě nedělali nic. Bohužel jsou tu pak ti, co místo aby se šli léčit popíjeli bělidlo a umřeli, ti už ale žádné blogy, kde by napsali jak je to na prd nenapíšou.

3 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik