Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

neuvědomil jsem si že video je na fb :-) napravím :-)

0 0
možnosti
Foto

https://www.the-alien-project.com/ Zde zkoumají celou řadu mumii malých humanoidů, hlav a tříprstých rukou i hlavního humanoida z tohoto článku .. https://www.youtube.com/watch?v=8-itZG1SUM4

0 0
možnosti

Aby to nezapadlo. Pokud mi poskytnete Egelyho kolečko k vyzkoušení, nabízím zálohu jako záruku, že ho dostanete řádně zpátky, a pak společné provedení navržených experimentů. Abyste se nemohl vymlouvat, že vás všichni odmítají. To "a pak" znamená, že bych si chtěl nejdříve kolečko prověřit sám, abych zjistil, jaké jsou jeho možnosti. Nebojte. Pokud bych ho poškodil, zálohu si nechte. Berte to tak, že vám věřím vaši upřímnost. Naopak panu Egelymu nevěřím. Domluvíme se?

0 0
možnosti
Foto

Pokud se chcete na něčem domluvit, tak soukromě třeba po FB nebo emailu ! akratochvil@seznam.cz . Na FB už víte, kdo jsem, psali jsme si !

0 0
možnosti
Foto

Aktualizace 30.6.2017 / Johny Woods The Social Media Manager Gaia : https://www.youtube.com/watch?v=ADfGQTR9Itg

!!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Ono stačí jen zagooglovat na peruánských serverech: http://www.lamentiraestaahifuera.com/2017/01/11/restos-alienigenas-momificados-aparecen-en-peru/

... a hned víte, na čem jste... :-) Škoda, potvrdilo by to moje teorie, neboť když v Peru na vlastni oko vidíte všechny ty stavby, zdá se, že autoři opravdu nemohli být pozemšťané;-)

1 0
možnosti
Foto

peruánské severy nejsou zdrojové informační kanály , píše se toho hodně a je hodně snah tento případ pohřbít jako všechny ostatní před ním . Nevím na čem budu pokud budu číst ty články bůhví od koho . Spíše mě zajímá kam se to pohne. Vy jste to shledala zjevně jako podvod podle čeho soudíte ? Podle toho článku ?

0 0
možnosti
Foto

Článek zajímavý a obsažný, leč východisko i závěr nepravděpodobné.

1 0
možnosti
Foto

Rád bych znal všechny vědecké poznatky ohledně tohoto případu . Východisko žádné nepředsazuji a závěr je právě na vědě! Ale nevím co si o tom myslet , když by se potvrdilo, že jde o lidský genom . Stále je to pro mne velmi podivný tvor . Jak ho zařadit do lidské rasy a poznatcích o předcích ?

0 0
možnosti

Je velká škoda, že už dopředu vylučujete genetické změny, podvrhy a žertíky studentů medicíny, kteří i z tříprstého lenochoda udělají to, po čem sáhne každé pouťové panoptikum, nedůvěryhodnost serverů atd. a nad vší pochybnost upřednostňujete tzv "výzkum" ufověřecích a tak si asi záměrně uzavíráte cestu ke skutečným zjištěním. Určitě je lepší v prvé řadě poctivým výzkumem vyloučit to nejjednodušší, tj výše uvedené, aby se mohlo bez stínů pochybností vážně diskutovat o emzácích, k čemuž nikdy nedošlo právě pro ty zjištěné genetické anomálie, podvrhy a žertíky. Lidé, kteří s tím měli co do činění motivování slávou nebo finančním ziskem, konspirativně nezmizeli, ale podvádějí někde jinde. Skalní kresby je třeba brát s rezervou - i současné dítě v mateřské školce nakreslí maminku a tatínka s třemi prsty a co teprve dítě té doby, které mělo jen kámen a skálu. Kdyby jste svůj nemalý potenciál zapojil do hledání skutečných příčin, mohl by jste to někam dotáhnout.

4 0
možnosti
Foto

Nic dopředu nevylučuji ! To jste mě špatně pochopil , já jen nechci předsazovat přesně tento váš postoj, který se nabízí. Z předsudku říci, že jde o Hoax jen protože Korotkov snímá lidskou auru je stále jen předsudek lidí co na auru nevěří. Nemohu to takto vnímat, protože lidé, kteří se kolem případu pohybují nejsou z mého hlediska pohledu podvodníci. Investigativní novinář spojitý s UFO tématikou není pro mne nevěrohodný , sám jsem pozoroval svítící letící objekt , který se zastavil a vysel v prostoru a neblikal, jako nám známé letadla ,či helikoptéry. K rentgenovým snímkům mumie se vyjádřily odborníci ,vše je dohledatelné a nejsou to herci jako v případě mořských panen ve spojitosti s TV stanicí Discovery Chanel . Tohle nesmrdí a hlavně je spousty podobných nálezů , tříprsté ruce a humanoidé velmi odlišných tvarů a proporcí než jsme my . Viz článek . Nebudu se jen odkazovat na vědu ,stačí mi mé oči k tomu , abych mohl sám posoudit co je atrapa a co není . Když se dělají rentgenové snímky těchto těl a jeho částí tak proto, aby bylo znát, že jde o skutečné mumifikované těla . Vědci kteří se pod tyto případy podepisují mají velmi složitou profesní situaci , vyhraňují se tak proti hlavnímu darvinistickému proudu vědy . I vědecky uznávaný genetik Nolan v případě humanoida z Atacamy případ nedotáhl do konce. Neměl další finanční prostředky ! Je to prostě střet s diktaturou vědecké obce , která nepřipustí něco co by mohlo přepsat statě a paradigma celé vědecké komunity. Tady nejde o zdravou skepsy a rozum. Jde o podvádění zastírání a obhajobu zažitých a vědu formujících dogmat . Vy nemusíte věřit panu Korotkovi, ale to neznamená že mu nevěřím já ! Pro mne spirituální rozměr reality není nic nevěrohodného , naopak jsme se velice pobavil u sborníků spolku Sysifos, kde jsme objevil velikou snůšku nesmyslů polopravd a nepochopení . Píší to vzdělaní lidé a vědci přesto je to neskutečný brak !

1 0
možnosti
Foto

nic neříkající zpráva , rozhodně to není důkaz o podvodném záměru !

0 0
možnosti

Velice zajímavé pane Kratochvíle. Jsem zvědavý, jestli se dočkáme nějakého bližšího objasnění. Nebo to bude jako vždycky, když něco takového unikne na veřejnost, slibuje se důkladný výzkum a pak najednou nic, tělo někam zmizí a často zmizí i lidé, kteří se s tím setkali. Pro vás karma za zajímavý článek R^.

1 0
možnosti
Foto

Díky :-) Je to v rukách celkem silné společnosti lidí,kteří chtějí lidem podávat skutečnosti, které odporují vědeckým poznatkům a takzvanému mainstreamu. Samozřejmě, že to je o obrovském byznysu a společnost Gaia bude velmi těžit , ale co je dnes z vědeckého hlediska zadarmo ? I vědecké studie si musíte na webu zaplatit .

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS