Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

http://s28.postimg.org/fcctg7gr1/hum.jpg  zde je kostra plodu z 18 - 20 týdne těhotenství , která má cca 20 cm a mumie 13 cm humanoida u kterého nebyli genetiky doposud objeveny důvody k zakrslosti. Plod v 6 měsících ( 24 týdnu těhotenství ) má kostru zase o něco větší. Tvar hlavy Atacamy hned na první pohled neodpovídá progerii a Wiedemann-Rautenstrauch-Syndromu !!

0 1
možnosti

Je to prostě nějaký defekt. Nic dramatického. To se stává. To už tak bývá, že defekt se pozná podle toho, že ten plod vypadá jinak, než zdravý.

1 0
možnosti

Ještě dodatek: "nebyly objeveny důvody k zakrslosti" je velice nepřesně řečeno. Důvody objeveny byly - genetický defekt - i když zatím nebyly přesně katalogizovány.

To ale nezní dostatečně bulvárně a úderně, co? ;-)

1 0
možnosti
Foto

genetický defekt objeven nebyl , Důležité je, že Dr. Nolan zjistil, že: "Předběžné výsledky ukazují statisticky relevantní změny genů kódujících proteiny se běžně spojené se známými geny pro prvotní zakrslosti nebo jiné formy malým vzrůstem. Z tohoto důvodu, v případě, že je genetický základ pro příznaků pozorovaných ve vzorku příležitostná mutace (s), které nejsou patrné na této úrovni a řešení v této fázi analýzy.

0 0
možnosti

Sorry, u té věty nějak chybí smysl. Co jste chtěl říci a čím je to důležité?

0 0
možnosti
Foto

tvrdíte že byly objeveny genetické změny a neví se ještě jak je pojmout . Zde je uvedeno co je uvedeno, více také nemám co dodat ;-)

0 0
možnosti

To netvrdím. Kde to čtete? Ty věty, co jste tam napsal nedávají žádný smysl. Co jste tím chtěl říct? Vysvětlete větu 

".... Předběžné výsledky ukazují statisticky relevantní změny genů kódujících proteiny se běžně spojené se známými geny pro prvotní zakrslosti nebo jiné formy malým vzrůstem. Z tohoto důvodu, v případě, že je genetický základ pro příznaků pozorovaných ve vzorku příležitostná mutace (s), které nejsou patrné na této úrovni a řešení v této fázi analýzy.... "

Pokud to je salát z nějakého babelfishpřekladu, a pokud odseju balast, vychází mi, že Nolan našel ve vzorku geny, které způsobují zakrslost a považuje je za důvod rozměrů té mumie. A proto to chce dál zkoumat. Najděte si lepší překladač, díky tomuhle nerozumíte většině textů a pak to takhle vypadá. ;-)

1 0
možnosti
Foto

nebudu se zde patlat s překlady , dávám vám sem překlady  z automatického překladače googlu, jde pro mne o bezvýznamnou debatu, protože nikam nevede, nabubřelou aroganci vám jen vracím.  Importantly, Dr. Nolan has found that: “Preliminary results demonstrate no statistically relevant alterations of genes encoding proteins commonly associated with known genes for primordial dwarfism or other forms of dwarfism. Therefore, if there is a genetic basis for the symptoms observed in the specimen the casual mutation(s) are not apparent at this level of resolution and at this stage of the analysis.” - See more at: http://www.siriusdisclosure.com/evidence/atacama-humanoid/#sthash.NzEMNCYA.dpuf

překlad z jiného překladače zjevně lepšího :-)

Předběžné výsledky ukazují na žádné statisticky relevantní změny genů kódujících proteiny, běžně spojené se známými geny pro prvotní Katalog odkazů nebo jiných forem malého vzrůst. Proto pokud existuje genetický základ pro symptomy pozorované ve vzoru příležitostné mutatace nejsou patrné na této úrovni rozlišení a v této fázi analýzy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik